طرز تهیه فرنی
مواد لازم برای 4 نفر
نشاسته 1 فنجان
1.5 فنجان شکر
Omi dide - ½ پیش
شیر 4 لیوان
1 لیوان آب سرد
پسته برای تزیین
دستور تهیه بلغور جو دوسر
فاز اول
ابتدا نشاسته را با یک لیوان آب سرد در ظرف مناسبی مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا نشاسته در آب حل شود. سپس 2 فنجان شیر را به کاسه حاوی نشاسته اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
مرحله دوم
حالا ظرف را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و با قاشق چوبی مواد را مخلوط می کنیم تا نشاسته گلوله نشود. سپس شیر باقیمانده را در دو مرحله به کاسه اضافه کنید و تمام مدت مواد را هم بزنید تا نشاسته کاملا حل شود.
سومین
وقتی نشاسته کاملا حل شد شکر و گلاب را اضافه کنید و به هم زدن فرنی ادامه دهید تا به غلظت دلخواه برسد. برای اینکه بفهمید فرنی به قوام خودش رسیده یا نه، با قاشق چوبی روی آن خط بکشید.
مرحله چهارم
اگر خط کمی بماند فرنی ما آماده است و باید ظرف را از روی اجاق برداریم. بعد از آن فرنی را در ظرفی که انتخاب کردیم می ریزیم و روی آن را با خلال بادام زمینی تزئین می کنیم و می توانیم این فرنی را گرم یا سرد سرو کنیم.
رفرنس مقاله: https://bepazeem.com/recipes/طرز-تهیه-فرنی-با-نشاسته/
- ۰۲/۰۶/۲۶